Utazás

Vallottak az országok: ilyen nemzetiségű turistákat látnak szívesen hazájukban, de az is kiderült kit küldenének inkább haza

Egy nemzetközi felmérés listázta 26 ország kedvenc és kevésbé kedvenc turistáinak nemzetiségét. Érdekes eredmények születtek!

Átfogó kutatás

Te is bosszankodtál már külföldi turisták miatt, mert épp mondjuk az ablakod alatt hangoskodtak éjjel? Valószínűleg minden országnak vannak hasonló tapasztalatai, ezért is születhetett meg a YouGov nemzetközi felmérése. A piackutató cég a világ 26 országában, összesen 29 004 felnőttet kérdezett meg arról, mi a véleménye a hozzájuk érkező turistákról. Az eredmények magukért beszélnek.

A felmérés eredményeiért lapozz!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Számos ember szkeptikus a brokkoli iránt, holott ha megfelelő módon van elkészítve, valójában rendkívül ízletes lehet – de vajon hogyan hat a szervezetünkre, ha rendszeresen fogyasztjuk ezt a...
Sztárok
Nehéz megmondani, hogy ki Magyarország legdögösebb nője, vagy éppen férfija. A felsorolásban feltűnt Ördög Nóra, és persze Szoboszlai Dominik neve is.
Lifestyle
Magyarország egyik felén őszies, míg a másik felén tavaszias-nyárias hőmérséklet fog uralkodni. Megmutatjuk azt is, milyen időjárásra kell számítani a hétvégén!