Fashion&Beauty

Vanessa Hudgens tarolt a cannes-i filmfesztiválon: leesett az állunk a ruhájától

Vanessa Hudgens is megérkezett a cannes-i filmfesztiválra, és természetesen ezúttal sem okozott csalódást: egy gyönyörű darabot viselt a vörös szőnyegen.

Vanessa Hudgens az egyik legszebb ruhát vette fel

Vanessa Hudgens már a Coachellán is elképesztő szetteket mutatott fel, és most ismét bebizonyította azt is, hogy a vörös szőnyeg divatkirálynője is tud lenni. A cannes-i filmfesztiválon eddig gyönyörű szetteket láthattunk, Anne Hathaway például biztosan elnyerte volna a legszebb ruhának járó díjat, azonban Vanessa Hudgens is hajazott erre a címre. A sztár egy fehér-arany Miu Miu darabot viselt az eseményen, amely elképesztően különleges részleteket tartalmazott: strasszkövek, arany mintázat, és hálós rész is fellelhető a ruhán.

A színésznő az egyik legnagyobb sminktrendet viselte: az alul kihúzott, füstös szem most fénykorát éli.
Kattints a további képekért!

Fotók: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az elismert előadó az egyik kiemelkedően felkavaró horrorfilmet dicsérte, és Stephen King máris ajánlott neki két másik alkotást, amit megnézhet.
Lifestyle
A Food Network szakácsa, Guy Fieri mutatott néhány belevaló konyhai tippet, ami meg tudja könnyíteni az életedet a konyhában. Most a mikrohullámú sütő lesz reflektorfényben!
Lifestyle
Ehhez bele kellene piszkálni a hagyományba, azonban a változás azt eredményezné, hogy mindig hosszú hétvégénk lenne. Amerikában egy tragikus esemény miatt helyezték át a dátumot.