Fashion&Beauty

Anne Hathaway két nagymama-trendet ötvözött egy szettben és isteni lett az eredmény

Egyik nap egy gyönyörű hercegnő, egy másik napon pedig egy vagány nagymama szettben szeli az utcákat (és persze a vörös szőnyeget) Anne Hathaway.

A nagymama-stílus menő!

Anne Hathaway a napokban a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén egy gyönyörű fehér ruhában jelent meg, a minap pedig megmutatta, hogy érdemes a nagymamánk gardróbját áttúrni néhány kiegészítőért. Szombaton egy igen stílusos szettben érkezett a repülőtérre. Egy bőszárú farmert, halványsárga pántos szandált és a tengerparti nagymama-trendet megtestesítő kiegészítőket hordott: egy fekete-fehér virágos horgolt halászsapkát viselt, miközben egy kék steppelt kabátot akasztott az egyik hóna alá, a másik kezében egy fekete Bulgari táskát tartott, amelyen egy selyemkendő volt átkötve. Stílus a köbön!

Anne Hathaway szett stílus divat

Fotók: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Ha nyomon követed a közösségi média világában felbukkanó legújabb trendeket, valószínűleg már te is találkoztál a körömtetoválással.
Lifestyle
A zuhanyzás befejeztével a lefolyónál éktelenkedő hajcsomót megpillantani sosem kellemes élmény. Sőt, olykor akár egészen stresszes felfedezés is lehet, milyen sok hajszál hullott ki egyetlen...
Lifestyle
Romantikus kapcsolataink életünk meghatározó részét képezik, mint ahogy munkahelyünk is, hiszen napjaink felét itt töltjük. Nem csoda hát, ha ez a kettő néha egybeforr egy-egy különös álmon keresztül...