Fashion&Beauty

Anne Hathaway két nagymama-trendet ötvözött egy szettben és isteni lett az eredmény

Egyik nap egy gyönyörű hercegnő, egy másik napon pedig egy vagány nagymama szettben szeli az utcákat (és persze a vörös szőnyeget) Anne Hathaway.

A nagymama-stílus menő!

Anne Hathaway a napokban a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén egy gyönyörű fehér ruhában jelent meg, a minap pedig megmutatta, hogy érdemes a nagymamánk gardróbját áttúrni néhány kiegészítőért. Szombaton egy igen stílusos szettben érkezett a repülőtérre. Egy bőszárú farmert, halványsárga pántos szandált és a tengerparti nagymama-trendet megtestesítő kiegészítőket hordott: egy fekete-fehér virágos horgolt halászsapkát viselt, miközben egy kék steppelt kabátot akasztott az egyik hóna alá, a másik kezében egy fekete Bulgari táskát tartott, amelyen egy selyemkendő volt átkötve. Stílus a köbön!

Anne Hathaway szett stílus divat

Fotók: Getty images

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!