Sztárok

Minden megváltozik majd: ez történik Nagy-Britanniában, amikor Károly herceg elfoglalja helyét a trónon

Amikor a herceget királlyá koronázzák, a brit trónon valószínűleg több mint 70 év után láthatunk majd először új uralkodót.

A trónörökös Károly

Fülöp herceg halálával, valamint Erzsébet királynő egyre romló egészségügyi állapota miatt több kérdés is felmerült a brit királyi családot illetően, hiszen a monarchia jövőjét rengeteg bizonytalanság övezi. A legfőbb rejtély az, hogy vajon mi vár Fülöp legidősebb fiára, Károly hercegre? Édesanyjával, Erzsébettel ellentétben, aki mindössze 25 évesen került a trónra, amikor apja, VI. György király hirtelen elhunyt, a 73 éves Károly egész életét azzal töltötte, hogy felkészüljön uralkodói teendőire. Ő az az örökös, aki a leghosszabb ideje vár már a trónra, és ő lesz egyben a legidősebben uralkodóvá váló brit király is – már ha egyáltalán megéli azt a napot, amikor elfoglalhatja méltó helyét. Azt még előre sejteni sem lehet, hogy ez mikor következik majd be, hiszen anyjának 96 éves kora ellenére nagyon úgy tűnik, hogy esze ágában sincs visszavonulni, a családra pedig jellemző a hosszú élet. Bár Erzsébet apja fiatalon halt meg, édesanyja 101 éves koráig élt, ha pedig Erzsébet is örökölte anyjától a géneket, akkor még egy darabig biztosan ő marad az ország uralkodója. Nem árt azonban tudni, mi történik majd akkor, ha a királynő mégis úgy dönt, hogy fia javára lemond a trónról, esetleg bekövetkezik halála – egy biztos, gyökerestül megváltozik majd minden Károly királlyá válásával.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Food Network szakácsa, Guy Fieri mutatott néhány belevaló konyhai tippet, ami meg tudja könnyíteni az életedet a konyhában. Most a mikrohullámú sütő lesz reflektorfényben!
Lifestyle
Ehhez bele kellene piszkálni a hagyományba, azonban a változás azt eredményezné, hogy mindig hosszú hétvégénk lenne. Amerikában egy tragikus esemény miatt helyezték át a dátumot.
Sztárok
Bajor Gizi Kossuth-díjas színművész A kaméliás hölgy című darabban viselt kellékgyűrűjét őrzi Csongrádi Kata. Hogy miként került birtokába az értékes relikvia, azt a Családi kör vendégeként mesélte...