Sztárok

Elragadó fotót tett közzé Mihalik Enikő: már ilyen nagy a modell kislánya, Eva Rose

Mihalik Enikőtől már megszokhatták a követői, hogy gyakran enged bepillantást a családja mindennapjaiba. Most sem volt ez másképp: a magyar modell egy tündéri fotót tett közzé az Instagram oldalára és megmutatta, hogyan töltötte a hétvégét a kislányával.

Mindenről nyíltan beszél

Mihalik Enikő júliusban adott életet a kislányának, Eva Rose-nak. A híresség már a terhessége alatt is sokszor beszámolt a közösségi oldalán a babavárás pillanatairól és arról, hogyan készül az anyaságra, sőt, a szülése meglepő történetét is megosztotta a nagyvilággal. A rajongói legnagyobb örömére a kismama a lánya születése után is rendszeresen enged bepillantást a családi életükbe, valamint korábban őszintén beszélt az anyaság nehézségeiről is. Sőt, az édesanya azt is bevállalta, hogy hónapokkal gyermeke érkezése után megmutassa a követőinek, mennyit változott a hasa a szüléstől. S noha a lánya születése utáni első hetek megviselték a párt, Mihalik Enikő mostanra lenyugodott, élvezi az anyaszerepet – mint korábban fogalmazott, önfeláldozásra tanítja ez az időszak. A modell nemrég újabb tündéri fotót tett közzé a kislányáról az Instagram oldalán, melyből kiderült, hogyan töltötték a hétvégét.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.
Fashion&Beauty
Érdemes egyet beszerezned erre a szezonra, mivel laza, kényelmes, és egyben vagány stílust képvisel.
Lifestyle
A Skorpió tudja meg: nem csalnak a megérzései! Napi horoszkóp!