Így néz ki Mihalik Enikő öt hónappal a szülés után: ettől ledöbbensz - fotó

Mihalik Enikő júliusban adott életet a kislányának. A szülés előtt több fotózást is vállalt, melyek egyértelműen megmutatták, hogyan változott a teste a várandósság alatt – legutóbb olyan fotót töltött fel magáról az Instagramra, melyből kiderül, hogyan néz ki most a hasa.

Megmutatta, hogy néz ki

Mihalik Enikő a nyáron tért vissza New Yorkba a férjével, Korányi Dáviddal, s júliusban világra jött első közös gyermekük, Eva Rose. A híresség már a terhessége alatt is sokszor beszámolt a közösségi oldalán a babavárás pillanatairól és arról, hogyan készül az anyaságra, sőt, a szülése meglepő történetét is megosztotta a nagyvilággal. A rajongói legnagyobb örömére a kismama a lánya születése után sem állt le a gyermekvállalással kapcsolatos tartalmakkal, rendszeres enged bepillantást a családi életükbe, valamint korábban őszintén beszélt az anyaság nehézségeiről is. Az édesanya most úgy döntött, hónapokkal gyermeke érkezése után megmutatja a követőinek azt is, mennyit változott a hasa a szüléstől: további részleteket a galériában találsz!

Mihalik Enikő és Korányi Dávid egy közös ismerősük partiján ismerkedett meg New Yorkban, ahol együtt töltött a karanténidőszakot, majd miután hazajöttek Budapestre, közösen béreltek egy lakást. Nem sokkal később pedig már jött a következő lépés: a szűk körben megtartott esküvőjükön Karácsony Gergely főpolgármester adta őket össze idén márciusban, a modell pedig ezt követően teherbe esett.
Kattints a további képekért!

A szupermodell két hónappal ezelőtt hozta világra kislányát, most pedig töredelmesen bevallotta, hogy az élete fenekestül felfordult e csodálatos esemény után.

Leadfotó: Instagram/ eniko

Oldalak