Lifestyle

Megtalálod a kakukktojást a képen? 135-ös IQ alatt mindenki szomorkodva adja fel

Lássuk, ezúttal képes vagy-e a játékosok zöme fölé emelkedni, és megcsillantani kivételes szellemi képességeidet!

Tipikus húsvéti idill

Hamarosan ismét ránk köszönt a húsvét, azonban az elmúlt időszakban számos olyan eseménnyel kellett szembenéznünk, mely ideig-óráig elfeledtette velünk, hogy a keresztény kultúrkör legnagyobb ünnepe közeleg. Az orosz-ukrán háború szörnyűségei például hosszú hetek óta sokkolják a világ - és természetesen benne Magyarország - közvéleményét, és akkor még nem is beszéltünk az országgyűlési választásról, mely múlt hétvégén - nem meglepő módon - az egész országot lázba hozta. Az időjárás sem kedvez a felszabadult, örömteli érzéseknek: április kemény, télies napokkal kezdődött, és csak a héten fog - a remények szerint - véget érni a meteorológiai hullámvasút. A húsvét mindazonáltal feltartóztathatatlanul közeleg - már két hét sincs hátra a jeles ünnepig -, ezért hát egyáltalán nem meglepő, hogy az izgalmas és csavaros képjátékok koronázatlan királya, Dudolf, azaz Dudás Gergely ismét egy ilyen tematikájú fejtörővel örvendeztette meg kíváncsi közönségét. Az ábrán - melyet erre a linkre kattintva tekinthetsz meg tökéletes minőségben és nagyobb méretben - tipikus húsvéti idill tárul eléd, csakhogy a képen Dudolf egy bébicsirkét is elrejtett. Meg tudod találni?

Ha sikerült, lapozz tovább, jön a megfejtés!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A sötétzöld levelű növény az egészségre gyakorolt számos pompás hatásáról közismert.
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.