Lifestyle

Emberség az embertelenség közepette: megható videón a szülinapos menekült kislány köszöntése

Meglepetésbulit szerveztek egy ukrán kislánynak a menekülttábor önkéntesei. Arianának el kellett hagynia az otthonát, de Ukrajna határait átlépve sem feledkeztek meg a születésnapjáról.

A háború sem gátolhatta meg Ariana megünneplését

Egy ukrán kislány, aki családjával együtt menekülni kényszerült hazájából az orosz invázió miatt, a romániai Szeretvásár menekülttáborában töltötte a hetedik születésnapján. Az itteni önkéntesek és a katasztrófavédelem munkatársai azonban úgy gondolták, hogy egy kislány sem érdemli meg, hogy a háború miatt ne ünnepeljék meg a születése napjának évfordulóját, így meglepetésbulit szerveztek a kis Arianának.

Ahogyan a hvg.hu cikkében olvasható, a bulira még múlt hét csütörtökön került sor: Ariana arra jött ki a sátorból, hogy a tábor munkatársai a Happy Birthday-t éneklik neki, és még egy rózsaszín csákót és kis ajándékokat is kapott. Az egyik tűzoltó felemelte a kislányt, hogy elfújhassa az édesanyja és az önkéntesek által készített tortát. A csodálatos jelenetről videó is készült, amit alább tekinthetsz meg.

Az orosz-ukrán háborúra a politika szankciók mellett rengeteg világmárka is reagált, egyszerűen bezárták az Oroszországban működő boltjaikat, legfrissebb hír, hogy a McDonald's is bezárta az éttermeit.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Ha komoly kapcsolatra vágysz, és nem szeretnéd, hogy összetörjék a szíved, akkor érdemes kerülnöd egy bizonyos csillagjegy szülötteit, ők ugyanis azok, akik "virágról virágra" szállnak, és hamar...
Sztárok
Eva Longoria egy cseresznyepiros pánt nélküli ruhában mutatta meg, hogy még mindig pont olyan lenyűgözően fest, mint a húszas évei legelején.
Lifestyle
Az éticsigák és a meztelen csigák rengeteg kárt tudnak okozni a kertben, és van egy bizonyos dolog, amit ha rendszeresen csinálunk, csak még több fog megjelenni belőlük, éppen ezért érdemes...