Sztárok

Stohl András és felesége gyermeket várnak - megmutatta gömbölyödő pocakját a gyönyörű Vica

Az 54 éves magyar színésznek két korábbi párkapcsolatából összesen négy gyermeke született, hamarosan azonban ötödik csemetéjének örvendhet.

Ötödször lesz édesapa a Jászai Mari-díjas színész

Első közös gyermekét várja Stohl András és felesége, Vica: az 54 esztendős színművész immáron ötödszörre lesz édesapa. A nagyszerű hírről a házaspár egy Instagram-bejegyzésben számolt be, melyen Vica egyre gömbölyödő terhespocakját is megcsodálhatják a rajongók (a fotó erre a linkre kattintva érhető el).

Annak idején sokakat meglepett, hogy Stohl és jelenlegi felesége, Vica egymásba szerettek, hiszen a színész 19 évvel idősebb ifjú nejénél. Sokakban megütközést keltett az is, hogy a televíziós műsorvezetőként is ismertté vált Stohl a családját hagyta ott új párjáért. Szerelmük azonban mindennél erősebbnek bizonyult, és több évnyi együttjárás után 2020 nyarán össze is házasodtak.

A színész 2020 végén még úgy nyilatkozott, Vicával egy ideig nem terveznek közös gyermeket - legalábbis addig nem, amíg Stohl legkisebb gyermeke, Barnabás nem lesz kicsit idősebb. A híresség az elmúlt években rengeteg időt töltött kisfiával, s úgy érezte, egy új gyermek érkezése esetén nehezen tudná megosztani a figyelmét két apróság között.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A csodás virágú leander a terasz egyik leglenyűgözőbb díszítője lehet, így nem meglepő, hogy a mediterrán térségen túl hazánkban is nagy népszerűségnek örvend. Az egyenletesen buja virágzás elérése...
Sztárok
Ryan Reynolds és Blake Lively Budapesten lesz egy jó darabig, de igazából olyan, mintha itt sem lennének, annyira szigorú szabályokat vezettek be.
Sztárok
Tom Quinn királyi szakértő szerint a sussexi hercegi pár Nigériából üzent a palotának, kiváltképp Károlynak, aki eddig még nem reagált Harry és Meghan "királyi körútra".