Fashion&Beauty

Parfümök Valentin-napra: ezeknek az illatoknak senki nem tud ellenállni

Mind tudjuk, hogy mennyire fontosak az illatok az életünkben, így hát érdemes Valentin-nap alkalmából is beszereznünk egy különleges parfümöt. Lehet szó ajándékról, de akár magunkat is meglephetjük vele.

Valentin-napi illatok

Szinte mindenki szereti a parfümöket, hiszen nagyon fel tudja dobni a megjelenésünket és kisugárzásunkat. Egy jó illattal remek első benyomást is kelthetünk, és szimpátiát válthatunk ki. Ebben a cikkünkben összegyűjtöttünk nektek néhány illatpárost, ezáltal mindketten meglephetitek magatokat egy isteni parfümmel. De válogatásunkban megtalálhatók olyan darabok is, amelyeket ajándékba adhatsz. Válogass kedvedre a finomabbnál finomabb illatok közül! Az árak ajánlott fogyasztói árak és nem minden esetben aktuálisak.

Carolina Herrera Good Girl (34 790 Ft/50 ml) & Bad Boy (29 990 Ft/ 50 ml)/ Rossz fiú & Jó kislányú
Kattints a további képekért!

Smink-inspirációkból sosem elég, éppen ezért összegyűjtöttük az idei legnagyobb sminktrendeket, amelyeket érdemes lesz bevetned a szerelem ünnepén.

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A különböző vitaminok az élet bizonyos szakaszaiban kulcsfontosságúak.
Lifestyle
A penész sok háztartásban problémát jelent, kevesen tudják csak viszont, hogy már néhány rendkívül hasznos növénnyel is kiirthatjuk otthonunkból.
Sztárok
Sarolta hercegnő és György herceg reggeli rutinja tulajdonképpen szinte semmiben sem különbözik más, velük egykorú iskolás szokásával, Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek azonban olykor közbe...