Fashion&Beauty

Ezek a táskák mindenhez mennek: feldobják az öltözéked és a kedved is

A fekete szettek hosszú távon unalmasak lehetnek. Érdemes egy színes kiegészítővel feldobnod a szettet, ugyanis ez a hangulatodra is pozitív hatással lesz.

Színes táskák

Ha egy fekete szettet választunk, az megkönnyíti a reggeli öltözködést, mégis tudjuk azt, hogy ez nincs valami jó hatással a hangulatunkra. Van néhány alkalom, amikor a tetőtől-talpig fekete öltözék megkerülhetetlen, de mindig érdemes valami színt belevinni a megjelenésedbe néhány kiegészítő segítségével. A szettedet egy élénk kézitáskával kiegészíteni egyszerű módja annak, hogy némi pozitív hangulatot vigyél az öltözködésedbe. Legyen szó sárga táskáról vagy kötött, piros minitáskáról, köztudottan ezek sokkal jobb kedvre deríthetnek, és a kisugárzásodon is sokat dobnak. És ha már egy fekete szettnél tartunk: egy színes kézitáska remekül kombinálható vele. Most mutatunk néhány színt és fazont, amelyek mindenhez passzolnak, így nem muszáj (mindig) ragaszkodnod a feketéhez a jövőben.

A piros valószínűleg a legsemlegesebb szín a listán. Fantasztikus színpompát kölcsönöz az öltözékednek, mégsem túl merész. A piros mindenhez passzol, és lényegében minden évszakban tökéletes választás (ellentétben a feketével, ami nyáron nem túl praktikus). Ha merésznek érzed magad, válassz egy tetőtől-talpig cseresznyeszínű összeállítást.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.
Lifestyle
Az ágyunk szent hely. Egy hely, ahol alszunk, ahol kipihenhetjük a fárasztó hétköznapokat és ahol a hétvégék nagy részét henyéléssel tölthetjük. Nem szabadna olyan helynek lennie, ahol te és a párod...
Sztárok
Bár a színésznő idén októberben már a 89. életévét tölti majd be, ez egyáltalán nem látszik rajta elképesztő genetikájának köszönhetően.