Sztárok

Kulcsár Edina sokatmondó gesztussal jelezte: máris új életet kezdett szakítása után

Az egykori magyar szépségkirálynő egy héttel ezelőtt jelentette be: véget ért párkapcsolata férjével és gyermekei édesapjával, Szabó Andrással, s a sztárpár útjai a jövőben elválnak. Kulcsár Edina hozzáfűzte: hosszú ideig dolgoztak házasságuk megmentésén, azonban erőfeszítéseik nem vezettek eredményre. A modell közben egy másik férfi, a G.w.M. művésznéven híressé vált rapper, Varga Márk oldalán találta meg a boldogságot.

Kenyértörésre vitték a kapcsolatukat

Kulcsár Edina szűk egy héttel ezelőtt alaposan felkavarta az állóvizet maga körül: a 31 esztendős modell-influenszer bejelentette, hogy zátonyra futott házassága Szabó Andrással, gyermekei édesapjával, s a sztárpár tagjai úgy döntöttek, a jövőben külön utakon folytatják életüket. Régóta nyílt titok volt, hogy Kulcsár Edináék kapcsolata nem zökkenőmentes, rajongóik azonban az utolsó pillanatig reménykedtek benne, hogy sikerül elkerülniük a szakítást, és megoldást találhatnak magánéleti problémáikra. Ezért is ért sokakat hidegzuhanyként a hír a múlt héten: a két híresség elengedte egymás kezét.

"Egy évig küzdöttünk, de mivel mindenkettőnknek más a szeretet nyelve, így elengedtük egymás kezét. Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Csuti is, hiszen mindent megtett, hogy rendbe hozza a házasságunkat, ahogyan én is, de sajnos nem ment. Van egy örök közös célunk, hiszen itt a két fantasztikus gyermekünk és mindkettőnknek az a küldetése, hogy ők azt lássák, hogy összetartunk és, hogy szeretetteljes környezetet teremtsünk számukra. Csutival továbbra is segítjük egymást, dolgozunk együtt is és neveljük a gyerekeket" - írta Kulcsár Edina az Instagram felületén.

Nem sokkal később kiderült, hogy egy harmadik fél is megjelent a történetben: a G.w.M. művésznéven híressé vált rapper, Varga Márk már el is rabolta Kulcsár Edina szívét. A modell a közösségi oldalán erősítette meg: egy párt alkot a nála fél évtizeddel fiatalabb zenésszel.

Lapozz, még nincs vége a cikknek!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A különböző vitaminok az élet bizonyos szakaszaiban kulcsfontosságúak.
Lifestyle
A penész sok háztartásban problémát jelent, kevesen tudják csak viszont, hogy már néhány rendkívül hasznos növénnyel is kiirthatjuk otthonunkból.
Sztárok
Sarolta hercegnő és György herceg reggeli rutinja tulajdonképpen szinte semmiben sem különbözik más, velük egykorú iskolás szokásával, Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek azonban olykor közbe...