Lifestyle

Kitálalt a fodrász: ezekkel a bizarr kívánságokkal kergetik őrületbe a vendégei

A hajszobrászok élete sem fenékig tejfel: egy-egy kuncsaftjuk olykor olyan kéréssel rukkol elől, melytől rögtön felmegy bennük a pumpa. Hozzátehetjük: teljes joggal.

Hajvágás ebédidő alatt?

Bár sokan irigylik őket, hiszen rengeteg a munkájuk, és ha kiváltképp ügyesek, nem is keresnek rosszul, mégis: a fodrászok élete sem fenékig tejfel. És könnyedén előfordulhat, hogy egy gyakorlott, rátermett hajszobrásznak még a mesterségétől is elmegy a kedve, mikor a századik idegesítő, lehetetlen kéréssel előrukkoló vendég kilincsel nála. Egy, a TikTokon is egyre népszerűbb fodrász, China Allred a közismert videomegosztó portálon most elárulta, melyek azok a különösen bizarr, őrült kívánságok, melyektől már ő maga is a falra mászik.

A Mirror beszámolója szerint Chinának rengeteg türelmetlen klienssel van dolga mostanság. Olyan is akad köztük, aki betoppan a szalonba, és nemes egyszerűséggel közli, hogy most épp az ebédszünete tart, s szeretné, ha a fodrász húsz perc alatt levágná a haját. China ilyenkor hiába magyarázza, hogy a hajmosás, a szárítás és a vágás nem húsz, hanem körülbelül negyvenöt perces művelet, a rengeteg lassú felfogású vagy csak egyszerűen makacs vendég sokszor nem akarja venni a lapot.

Fotó: 123rf

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.
Fashion&Beauty
Érdemes egyet beszerezned erre a szezonra, mivel laza, kényelmes, és egyben vagány stílust képvisel.