Lifestyle

Ennél cukibb ma már nem lesz - Könnyünk csordul attól, amit ez a kiselefánt művel

Sok cuki elefántos videót láttunk már, de ebből a mostaniból derül ki igazán, mennyire csodálatos állatok is ezek.

A természet csodái

Számos elképesztő elefántos videó kering a világhálón - mindegy, hogy éppen egy kiselefánt születésének, első csetlő-botló lépéseinek vagy éppen anya és kölyke összetartozásának vagyunk épp szemtanúi, minden egyes ilyen jellegű tartalom csak megerősít minket abban, hogy milyen csodálatos élőlényekről is van szó.

A bébi elefántokért egyenesen odavagyunk és csodálva figyeljük, milyen harmóniában is élnek egymással és a természettel ezek a különleges állatok, nem beszélve arról, hogy arra is számtalan példát láttunk már, mennyire igénylik az elefántok egymás és az emberek közelségét.

Egy, a közelmúltban felfedezett videónak köszönhetően azonban még az eddigieknél is meghatóbb pillanatoknak lehetünk szemtanúi. Ahogy az a felvételen is látható, az egyik fiatalabb elefánt egyszer csak észreveszi, hogy egy ember úszik a közeli folyóban. Az állat azt gondolja, hogy a férfi bajban van, így elindul, hogy a segítségére siessen. Amint utóléri a férfit a vízben, odanyújtja neki az ormányát, hogy utóbbi belekapaszkodhasson. Bár a férfi nem volt életveszélyben, az elefánt egészen addig a testével védelmezi őt, amíg meg nem bizonyosodik arról, hogy biztonságban tudhatja.

Az esetről készült videót alább tekintheted meg.

Lead fotó: 123rf.com
Videó: youtube.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Mióta kiderült, hogy rákkal kezelik, III. Károly tudatosan kerüli a nyilvánosságot. Most viszont jön a nagy visszatérés, amiben titkon mindenki reménykedett.
Utazás
Mutatjuk, milyen időjárás vár ránk április utolsó, illetve május első napjaiban.
Lifestyle
A fogyókúrák és diéták világa mindig is kihívást jelentett azoknak, akik egészségesen szeretnének élni és testsúlyukat kontrollálni. Egy friss kutatás azonban érdekes perspektívát kínál a reggeli...