Fashion&Beauty

Zendaya az évszázad pucérruháját viselte: elképesztően dögös volt a Pókember premierjén

Zendaya ismét lélegzetelállítóan nézett ki a Pókember premierjén.

Igazi polihisztor

Zendaya és Tom Holland már nemcsak színésztársi viszonyt folytat, hanem a való életben is egy párt alkot. A két színész közösen lépett a vörös szőnyegre a Pókember: Nincs hazaút bemutatóján Los Angelesben. Zendaya minden alkalommal elkápráztatja megjelenésével a rajongókat, és ez ezúttal sem volt másképp. Azt tudni kell róla, hogy nemcsak szépségéről, de tehetségéről is híres, tavaly például elnyerte az Emmy-díjat az Eufóriában nyújtott alakításáért, ezáltal pedig ő lett a legfiatalabb Emmy-díjas színésznő. Emelett tánctudása is kiemelkedő, amelyet fiatalabb korában az Indul a risza! című műsorában mutatott meg, de az Eufóriához készült albumon - amely Labirinth nevéhez köthető -, megkecsegtette énektudását is.

Lapozz a folytatáshoz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A mosogatógép tablettáknak nem csupán a mosogatás során vehetjük hasznát: számos módon lehetnek segítségünkre a háztartás körüli feladatokban, éppen ezért érdemes belőlük minél többet tartani otthon.
Sztárok
Udvaros Dorottya modellként tűnt fel a 2024-es párizsi olimpia formaruha bemutatóján. A Femcafe interjút is csinált vele, ahol természetesen megkérdeztük, milyen hatással van rá az, hogy távoznia...
Sztárok
Harry fia, Archie herceg a mai napon ünnepelte ötödik születésnapját, ennek alkalmából pedig Károly állítólag úgy döntött, hogy küld unokájának egy szerény, de annál kedvesebb ajándékot.