Christmas

5+1 ötlet, hogy szívhez szóló legyen a karácsonyi ajándékod

Ebben a cikkben 5+1 hasznos tippet szedtünk össze, amik segítségedre lehetnek a tökéletes, személyes ajándék kiválasztásában, amivel kifejezheted azt a hálát és szeretetet, amit a családod, barátaid iránt érzel.

A szeretet ünnepe

A pandémiás időszak egyik legnagyobb nehézsége, hogy sokunk az ünnepekkor sem tölthet együtt annyi időt a családtagjaival és a barátaival, mint korábban. Bár a távolság néha elválaszt minket a szeretteinktől, vannak olyan apró, szívhez szóló kedvességek, amikkel éreztethetjük, hogy ők azok, akik igazán fontosak számunkra. Kattints a galériára és mutatjuk a tippeket!

Írj levelet Egy személyes hangvételű levél, főleg, ha kézzel íródott, remek kísérője lehet bármilyen ajándékcsomagnak. Ha élő szóban nem is tudod kifejezni az érzéseidet, egy levélben leírhatod a szerettednek, melyik meglepetést miért gondoltad ideálisnak a számára, hogy mennyire fontos neked a mindennapok során és mindenféle jót kívánhatsz neki az új esztendőre. Egy ilyen kedves apróság biztosan felejthetetlen élményt okoz majd annak, aki ajándékba kapja.
Kattints a további képekért!

Sokféle módon láttuk már az ünnepek neveit leírva. Legtöbbször helyesen, de néhányszor helytelenül, ezért úgy gondoltuk, körbejárjuk most a témát és mindenkinek segítünk abban, hogy tökéletes helyesírással tudjuk elküldeni az ünnepi jókívánságunkat.

Leadfotó:123rf.com

Oldalak

Christmas
Fashion&Beauty
A kollagén, mint a testünk fontos alkotóeleme, kiemelkedő szerepet játszik a bőr, csontok és ízületek egészségének megőrzésében. Kérdés viszont, hogy milyen formában is érdemes bevinni a kollagént...
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.