Christmas

Egymást váltják a hazai hírességek a hétvégi jótékonysági rendezvényen

A hétvégén személyesen is meg lehet kóstolni az Együtt az Autistákért Alapítvány adventi süteménykülönlegességét, amellyel jótékony célra gyűjt a szervezet. December 4-5.-én olyan hazai hírességek segítik az adománygyűjtést a Bazilikánál található karácsonyi vásárban, mint Molnár Ferenc „Caramel”, Győrfi Pál vagy Weisz Fanni. A mézeskalácsok – amelyeket a Párisi Udvar Hotel Budapest adományozott – az autizmus szimbólumává vált kék színben pompáznak.

Szerezz be idén is kék mézeskalács szívet!

Az Együtt az Autistákért Alapítvány adventi SütiShopja várja az érdeklődőket az Adventi Ünnep a Bazilikánál című rendezvény keretein belül, ahol adományukért cserébe megkóstolhatják a kétféle kiszerelésben készített kék mézeskalács szíveket. A jótékonysági akcióval a szervezet hosszú évek hagyományát folytatja. Idén a Szikra Tehetséggondozó Egyesület számára gyűjt támogatást, ismert emberek, hazai színészek, énekesek és sportolók segítségével.

A hírességek egész nap váltják egymást a hétvégén, többek között Fésűs Nelly, Görbicz Anita, Vastag Csaba, Dzsudzsák Balázs, Vincze Ottó, Lotfi Begi, Gianni, Annoni Zita, Mádai Vivien, Kökény Attila és Járai Márk segítik az Alapítványt ezen a két napon. Szombaton 12:00-21:00-ig, vasárnap pedig 12:00-20:00-ig lehet felkeresni az Alapítvány standját a karácsonyi vásárban a jégpálya mellett, a Hütte előtt, ahova kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal lehet belépni.

Hitvallásunk a segítségnyújtás. Az év minden időszakában ez mozgat minket, de az adventi, karácsonyi időszakban még nagyobb figyelem összpontosul erre társadalmi szinten. Sokkal érzékenyebbek az emberek, így nagyon fontosnak tartjuk, hogy felhívjuk a figyelmet a segítségnyújtás fontosságára, és aktívan részt is vállaljunk benne. Tavaly a vírushelyzet miatt online kampány útján tudtunk csak az emberekhez szólni, jó érzés azonban, hogy idén ismét személyesen is ott lehetünk a karácsonyi vásárban a Bazilikánál. Az adventi jótékonysági akciónk már hagyománnyá vált, és minket is izgalommal tölt el, hogy minden évben valamilyen különlegességgel készülhetünk az embereknek” – mondta el Szijjártó-Nagy Szilvia, az Együtt az Autistákért Alapítvány elnöke.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Oldalak

Christmas
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.