Sztárok

Kárpáti Rebeka édesapja megszólalt a lánya szakításáról: így fogadta a hírt a színész

Mindenkit váratlanul ért Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc szakítása, hiszen nemrég még szerelmesen láthattuk őket a Nyerő Páros nyáron felvett adásaiban. Sajnos időközben valami elromlott, az influencer és a sztárfodrász pedig a szakítás mellett döntött.

Külön utakon folytatják

„Őszintén szerettem volna ha Te leszel az akivel végig kísérjük egymást az életünk ezen szakaszán. Aki mellett nyugovóra hajthatom a fejem, aki mellett otthonra lelek, akinek gyereket szülhetek, amire már tudod, hogy úgy vágyom. Sajnos nem így lett. Elmentünk egymás mellett. Valamiért így alakult, valamiért most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben” – számolt be a szakításukról múlt heti Instagram-posztjában Rebeka, aki azt is elárulta, hogy két évig tartó kapcsolatuknak nem egy harmadik fél vetett véget. Mint fogalmazott, nehéz helyzeteken vannak túl, s úgy tűnik, a megoldást a nyáron forgatott Nyerő Páros című műsorban keresték, sajnos hiába – annyit azonban még hozzátett, Fecóval nem haraggal váltak el és továbbra is közel állnak egymáshoz. Különválásuk híre sokkolta a rajongóikat, Rebeka édesapja, R. Kárpáti Péter pedig egy interjúban kifejtette, mit gondol a fiatalok szakításáról. További részletek a galériában!

„Ez most még nagyon friss és fájó dolog Rebekáéknál. És nekem sem jó érzés. Sajnálom, hogy így alakult. Ahogy a lányom minden választottját, Fecót is nagyon megszerettem, nagy örömmel fogadtuk a párommal, Ilonával idehaza” – kezdte a Story magazinnak a Barátok közt egykori színésze, aki próbál pozitív lenni és a jót is meglátni a váratlan fordulat mögött.
Kattints a további képekért!

Kárpáti Rebeka Instagram oldala tele van dögösebbnél dögösebb fotókkal, hiszen a népszerű influenszer rendszeresen megörvendezteti rajongóit azzal, hogy megmutatja irigylésre méltó alakját.

Leadfotó: Instagram/ rebekarpati

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle