Lifestyle

Minden kisfiú álma: ezzel a karácsonyi ajándékkal nem tudsz mellé lőni!

A gyerekek fantáziája tele van csodásabbnál csodásabb (és olykor extrém) dolgokkal. Itt nem léteznek a fizika törvényei, szó szerint bármi lehetséges. Válasszunk nekik tehát olyan ajándékot, amivel nem kell kompromisszumokat kötniük a valóságban sem.

Komplex pályák

A Hot Wheels létrehozott egy olyan pályákból és készletekből álló rendszert, amelyből komplett világ építhető és ahol ezek a járgányok igazán meg tudják mutatni, mire képesek.

hot wheels pálya fiúknak karácsonyra

A készletek között találunk kaszkadőr trükköket, hurkokat, autómosókat, kalandos sokszintes garázsokat és olyanokat is, ahol egy-egy mega szörnyet kell legyőzni a kisautókkal. Ezek külön-külön is élvezetes játékot tartogatnak, de a jellegzetes narancsszínű Hot Wheels pályaelemekkel szinte mindegyiket összeköthetjük egymással és így egy valódi Hot Wheels Cityt építhetünk a nappaliba, ami mindig kalandokkal vár.

Szuper ajándék karácsonyra

Sokan azt gondolják, a Hot Wheels csupán egy kisautó. Pedig ez egy olyan megunhatatlanul színes, szerteágazó játékrendszer, ami fejleszti a fantáziát, a kreativitást és önfeledt órákat tartogat. Éppen ezért izgalmas karácsonyi ajándék vagány kisfiúknak, akik szeretnek kísérletezni és újabbnál újabb ötleteket forgatnak a fejükben. A megvalósítással pedig fejlődik konstruáló- és problémamegoldó készségük, valamint a térérzékelést is fejlesztheti. Tehát nemcsak klassz és látványos, hanem tanulásra is alkalmas meglepetés lehet a fa alatt.

Hogy könnyebb legyen a választás, lapozd át galériánkat és találd meg, melyiknek örülne legjobban a kis ajándékozott!

Hot Wheels City polipos ultimate autómosó Így lehet kalandot csinálni az autómosásból! Ez az óriási, 120 cm hosszú pálya, két vizes színváltással, hurokpályával és egy óriáspolippal. A készletben egy Color Reveal kisautót is találunk.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.
Lifestyle
Az ágyunk szent hely. Egy hely, ahol alszunk, ahol kipihenhetjük a fárasztó hétköznapokat és ahol a hétvégék nagy részét henyéléssel tölthetjük. Nem szabadna olyan helynek lennie, ahol te és a párod...
Sztárok
Bár a színésznő idén októberben már a 89. életévét tölti majd be, ez egyáltalán nem látszik rajta elképesztő genetikájának köszönhetően.