Sztárok

Szandi lerántotta a leplet egy titokról házasságával kapcsolatban: 12 éve minden csütörtökön ezzel kedveskedik neki a férje

Szandi és Csaba immár 22 éve élnek boldog házasságban, szerelmük és tiszteletük egymás iránt pedig a mai napig töretlen.

A tökéletes páros

Amikor Szandi mindössze 16 évesen megismerkedett az Első Emelet együttes zeneszerző-gitárosával, Bogdán Csabával, aki akkor már 32 éves volt, senki sem gondolta volna, hogy kapcsolatuk hosszútávú lesz, sőt mi több, házassággal és gyerekekkel végződik majd. Bár Szandi édesapja a korkülönbség miatt eleinte nem nézte jó szemmel kapcsolatukat, szerelmüknek semmi sem állhatott az útjába: Szandi 1996-ban Csabához költözött, majd 1999-ben férjhez ment hozzá csupán 23 évesen – ennek pedig immáron 22 éve. Azóta három gyermekük született, Blanka, Domonkos és Csaba, házasságukban viszont a mai napig őrzik a szenvedélyt, a tüzet pedig aprónak tűnő szokásokkal próbálják fenntartani, amiről az énekesnő őszintén beszélt a HOT! Magazin legfrissebb számában.

Szandi és Csaba július 24-én ünnepelte kapcsolatuk 29. évfordulóját, amelynek alkalmából az énekesnő megható poszttal köszöntötte szerelmét. „Ma 29 éve történt. 16 éves voltam…A nyári turnémon a koncert után a rév-komáromi Európa szállóban anyukám egy jó éjt puszival búcsúzott el tőlem, de én leszöktem a bárba, ahol a zenekar lazított” – kezdte megismerkedésük történetét pár hónappal ezelőtt az énekesnő Instagram oldalán.
Kattints a további képekért!

Árpa Attila és partnere, Köcse-Stana Alexandra teljesen egymásra hangolódott a próbák során, pedig a színész-producer úgy gondolta, be kell majd vetnie színészi tudását, ha nem lesz meg köztük a kémia az intim helyzetekben.

Leadfotó: TV2/Mokka

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ha komoly kapcsolatra vágysz, és nem szeretnéd, hogy összetörjék a szíved, akkor érdemes kerülnöd egy bizonyos csillagjegy szülötteit, ők ugyanis azok, akik "virágról virágra" szállnak, és hamar...
Sztárok
Eva Longoria egy cseresznyepiros pánt nélküli ruhában mutatta meg, hogy még mindig pont olyan lenyűgözően fest, mint a húszas évei legelején.
Lifestyle
Az éticsigák és a meztelen csigák rengeteg kárt tudnak okozni a kertben, és van egy bizonyos dolog, amit ha rendszeresen csinálunk, csak még több fog megjelenni belőlük, éppen ezért érdemes...