Sztárok

Hiánypótló alkotás született: érkezik az első magyar karácsonyi mozifilm, itt az előzetese

Elkészült az első magyar egész estés karácsonyi játékfilm. A Nagykarácsony című vígjátékban igazi sztárparádé várható, a hazai színészek színe-javával.

Új karácsonyi klasszikus született

Nagy hiányossága a magyar filmművészetnek, hogy eddig nem készült kifejezetten magyar karácsonyi film kis hazánkban. Ennek azonban most vége, hiszen idén – pontosabban november 25-én – bemutatásra kerül Nagykarácsony címmel a legelső, ami a #Sohavégetnemérős című Wellhello-filmet is jegyző Tiszeker Dániel rendező második nagyjátékfilmje.

A hiánypótlás és a műfaj komplexitása tetszett. A karácsony speciális ünnep, mindenki életében jelen van, vallástól, országtól, kultúrától függetlenül, ezért meglehetősen különös a viszonyunk vele. Ekkor van a legtöbb lánykérés, de ekkor történik a legtöbb öngyilkosság is. Közönségfilmet akartam, ami amellett hogy vicces és megható, tanulsága is van” – mondta el a rendező az Indexnek.

A Nagykarácsony főhőse a tűzoltó Arnold, akinek egy balul elsülő romantikus lánykérés következtében összeomlik az élete: nemcsak a szívét törik össze, de egy furcsa baleset hatására még tériszonyos is lesz. Persze ahogy azt már a nagy klasszikus karácsonyi filmekből megtanultuk, az ünnepek alatt bármilyen csoda megtörténhet.

A Nemzeti Filmintézet támogatásával készült romantikus vígjátékban Ötvös András, Zsigmond Emőke, Pokorny Lia, Scherer Péter, Szabó Kimmel Tamás, Rujder Vivien, Csuja Imre, Szerednyey Béla, Mészáros Máté, valamint Hernádi Judit szerepelnek.

Íme, az első kedvcsináló előzetes:

Kamarás Ivánról, a Mintaapák című sorozat színészéről és a Dancing with the Stars legújabb szériájának egyik versenyzőjéről csak kevesen tudják, hogy két fiú, Igor és Zalán édesapja, akik immáron kész férfiak, és rendkívül hasonlítanak apjukra, főleg Zalán. Mutatjuk, mennyire!

Leadfotó: facebook.com/NagykaracsonyFilm

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Sosincs túl késő leszokni a dohányzásról, ezt egy nemrégiben végzett kutatás is alátámasztja, mely szerint a dohányzás későbbi életkorban való elhagyása is évekkel megtoldhatja várható...
Fashion&Beauty
Olykor mindannyian szeretnénk luxushatást keltő ruhákban lépni az utcára. Mutatjuk, hogyan érheted el ezt anélkül, hogy a pénztárcád látná kárát!
Fashion&Beauty
Ha te is szívügyednek tekinted bőröd egészségét, valószínűleg sok bőrápolási csodaszerről hallottál már. Nos, vannak olyan termékek viszont, melyek még ezek közül is kiemelkednek, a mandulasav pedig...