Rossz döntést hozhattál? Egy tetoválóművész szerint ezeket a mintákat tíz év múlva már bánni fogjuk

RockRollG több videót is kitett a TikTokra, amelyekben azokat a tetoválásokat sorolja fel, amiket szerinte tíz év múlva már bánni fognak a viselőik.

Egy életre szól...vagy mégsem?

Téged is azzal riogattak tinédzserként, hogy a tetoválás egy életre szól és mindegy mit varratsz magadra, azt úgyis meg fogod bánni felnőttként? Nos, a megbánás részében lehet valami, viszont manapság már egy egyszerű lézeres technikával meg lehet szabadulni a félresikerült, vagy idejétmúlt rajzoktól, így aggodalomra semmi ok. Persze, nem azt mondjuk, hogy akkor irány a tetoválószalon, hiszen a minták eltávolítása nem csak költséges mulatság, de fájdalmasabb is, mint felrakatni. A trendek extrém gyorsan változnak, ezért is fontos, hogy amit magunkra varratunk az időtálló és személyes legyen.

tetoválás fiatal nő tükör kar rajz

Egy TikTok felhasználó, aki egyébként tetoválóművész is egyben, nyújt egy kis segítséget a témához, ugyanis összeszedte a top 5 mintát, amit biztosan meg fogsz bánni 10 év elteltével. Kíváncsi vagy, melyek ezek? Lapozz!

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.