Lúzer, vagy nagy Ő? - Tedd fel ezt a 9 kérdést az első randin és megtudod

Ezekkel a kérdésekkel rögtön leszűrheted, hogy érdemes-e időt áldoznod a pasira.

A legfontosabb kérdések az első randin

Az első randi általában a kötetlen ismerkedés ideje és helye, ám vannak viszonylag komoly kérdések, amiket a pszichológusok és a válóperes ügyvédek szerint mindenképpen fel kell tenni. Az ezekre adott válaszok ugyanis megmutatják a partner valódi személyiségét. A 9 legfontosabbat szedtük össze.

1. Házas vagy?

Néhány embernek furcsának tűnhet ez a kérdés, pedig a válóperes ügyvéd, Randall M. Kessler szerint a témát rögtön tisztázni kell a későbbi félreértések elkerülése végett. Figyelem: a "Hamarosan szakítani fogunk", "Minden olyan bonyolult", "A válás közepén vagyunk" válaszok nem kielégítőek.

randi, szerelem, párkapcsolat, kérdés, lúzer, nagy ő, az igazi

2. Bevetetted az ágyad reggel?

Egy újabb érdekes kérdés, amiről Danielle Kepler családpszichológus azt mondja, azért lényeges feltenni, mert a válaszból leszűrhetjük, mennyire igényes a randipartner - magára és a környezetére egyaránt.

3. Milyen tulajdonságok idegesítenek a legjobban?

Az eső randin az emberek megpróbálják a legjobb benyomást tenni a másikra azzal, hogy kvázi tökéletesnek tüntetik fel önmagukat. Ám vannak olyan személyiségjegyek, amelyeket kár titkolni, mert később csak gondokat okozhatnak. Ryan Howesexplains pszichológus a következőképpen magyarázta a dolgot: "Ha ő szereti a tisztaságot, te viszont rendetlen vagy, az nem jó jel."

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: 123rf.com

Oldalak