Sztárok

Régóta várt örömhírt jelentett be Jennifer Aniston, rajongói szárnyalnak a boldogságtól

Az 52 esztendős világsztár jelentős lépésre szánta el magát.

Még nem találta meg a neki megfelelőt

A Jóbarátok című legendás tévésorozattal világhírűvé vált hollywoodi komika, Jennifer Aniston csak kivételes alkalmakkor beszél nyilvánosan a magánéletéről. Az 52 éves celebritás fejét eddig kétszer kötötték be: 2000 és 2005 között Brad Pitt felesége volt, 2015-től 2017-ig pedig Justin Theroux színésszel élt házasságban. Végül mindkét frigy zátonyra futott, Aniston pedig még mindig az egyedülálló világsztárok táborát erősíti. Rajongói persze tűkön ülve várják, hogy végre kiderüljön: a Jóbarátok egykori Racheljét ismét eltalálta Ámor nyila. Ez persze nem feltétlenül csak Anistonon múlik, hanem számos, tőle független tényezőn is - például a szerencsén, a "férfifelhozatalon", a megfelelő pillanaton, időzítésen, és így tovább.

Aniston mindenki meglepetésére megtörte a csendet. A Derült égből szerelem és a Förtelmes főnökök sztárja - szokásától eltérően - most kendőzetlen nyíltsággal és őszinteséggel vallott magánéletéről, méghozzá Bruce Bozzi podcastműsorában. Aniston eredetileg a Morning Show következő évadát népszerűsítette, de ha már a műsorban vendégeskedett, úgy döntött, megoszt néhány kulisszatitkot arról is, pontosan hol is tart most a párkeresés útvesztőkkel teli, kalandos világában.

Fotó: 123rf

Lapozz, tudd meg, mit mondott pontosan Aniston!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Te is gyakran alszol a jobb oldaladon vagy a hasadon, mert így érzed a legkényelmesebben magad éjszakánként? Nos, a tudomány óva inti az embereket attól, hogy így tegyenek, ennek pedig bizony meg is...
Sztárok
Bradley Pierce 13 éves volt, amikor Peter Shepherdöt alakította, aki nővérével együtt a Jumanji varázslatos társasjáték csapdájába esett, és kénytelen volt megküzdeni a rá váró rémségekkel. A film...
Lifestyle
Nemrégiben a Reddit fórumán osztotta meg történetét egy férfi, akinek teljesen megváltozott az élete egy DNS-teszt elvégzése után, most pedig nem tudja, mi tévő legyen és hogyan tovább.