Sztárok

Óriási fordulat JLo és Ben Affleck kapcsolatában: a rajongók ujjonganak örömükben

A sztárpár - aki csaknem két évtized után forrósította újra egykori románcát - most magasabb szintre emeli kapcsolatát.

Újra egymás karjaiban kötöttek ki

Jennifer Lopez és Ben Affleck közös története regénylapokon is megállná a helyét. Hollywood két ifjú híressége még az ezredforduló tájékán habarodott egymásba. Ugyan csupán néhány évig alkottak egy párt, a színész mindenki meglepetésére megkérte az énekesnő kezét, az eljegyzést azonban mégsem követte esküvő. Azóta messzire sodorta az élet a két hollywoodi nagyágyút - Lopezt Marc Anthony, Affleck-et pedig Jennifer Garner karjaiba, és bár mindkét kapcsolat az oltár előtt teljesedett ki, végül zátonyra is futottak. Lopez és Affleck azóta más és más partnerek oldalán kereste az igazi boldogságot - előbbi Alex Rodriguezzel járt együtt, és vele is az esküvő "előszobájáig" jutott, mikor felbontották eljegyzésüket, utóbbi fejét pedig a Tőrbe ejtve fiatal és gyönyörű sztárjával, Ana de Armas csavarta el, de az ő szerelmük sem állta ki az idő próbáját. Az 51 éves énekesnő és a 3 esztendővel fiatalabb színész tehát az elmúlt másfél évtizedben egymás után rótta a vargabetűket, számos magasságot és mélységet élt meg aktuális partnerük társaságában - és bizonyára értékes tapasztalatokat is gyűjtöttek -, de akárhány kikötőbe is kanyarodtak be, míg az élet óceánján hajóztak, végül csak visszataláltak egymáshoz. És könnyen lehet, hogy ezúttal már nem is engedik el többé egymás kezét. Erre enged következtetni egy szenzációs titok, melyet a TMZ leplezett le.

Lapozz tovább, tudd meg JLo és Affleck vadonatúj titkát!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.