Lifestyle

Újra képernyőn a Csernobil - Régi kedvencek és izgalmas újdonságok a Netflix kínálatában

Júliusban újabb sikersztorikkal erősít a Netflix. A vadonatúj filmek és tévésorozatok mellett, régi kedvencekkel és folytatásokkal is találkozhatunk a kínálatban. Van itt minden, ami egy pihenős estéhez kell: történelmi dráma Csernobilról, nyomozós dokumentumsorozat, reménytelenül romantikus szappanopera… csak győzzünk választani.

Folyamatosan bővülő kínálat

A Netflixnél már megszokhattuk, hogy egy filmnézésre minimum másfél óra szükséges, a film kiválasztására viszont rá kell számolnunk további fél órát, akkora a kínálat. A sorozatokról inkább ne is beszéljünk. Tegye fel képzeletben az a kezét, aki még nem nézett meg egy egész évadot valamiből egyhuzamban. Ugye milyen könnyen beszippantanak a jó sztorik? De nem panaszkodhatunk, hiszen manapság már tényleg kivétel nélkül mindenki talál magának megfelelő néznivalót a platformon. Júliusban ismét nehéz dolgunk lesz, hiszen számos régi kedvenccel erősítik a felhozatalt, emellett régóta várt sorozatfolytatások is érkeznek. A katasztrófafilm fanatikusok mellett az örök romantikusok is örülni fognak. A teljes listáért lapozz a következő oldalra, és válogass kedved szerint!

Régi kedvencekkel és újdonságokkal is készült a Netflix júliusra

Lapozz a következő oldalra!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Te mennyire szereted ennek a közkedvelt fűszernek az ízét? Nos, ha feles kilókkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a napi rutinodba ezt a finomságot, ami segít a fogyásban azáltal, hogy...
Lifestyle
Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit...
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.