Sztárok

Újabb családtagját veszítette el a koronavírus miatt Körtvélyessy Zsolt

Elhunyt a közkedvelt magyar színész szeretett öccse, Csaba.

Ismét gyászol a Jászai-díjas színművész

Körtvélyessy Zsolt színművész 2020 végén veszítette el imádott feleségét, Egerszegi Juditot: a színésznőt a koronavírus ragadta el. A 80 esztendős híresség számára óriási csapást jelentett ez a veszteség, ám sajnos a sors most újabb próbatétel elé állította. Ugyancsak koronavírus-fertőzés következtében hunyt el Körtvélyessy szeretett öccse, Csaba - adta hírül a Blikk. Az országszerte ismert Jászai Mari-díjas színművész testvére februárban került kórházba, ugyanis többször szédült, majd az is kiderült, hogy demenciával küzd. Később sajnos ő is elkapta a koronavírust, és bár a szervezete hosszú ideig küzdött a kór ellen, az idős férfi végül életét vesztette. "Vasárnap, a feltámadás ünnepén jött a hír, hogy meghalt a kórházban. Szegény már nem volt jól, nem is igen volt magánál. Az orvosok azt mondták, van esélye legyőzni a vírust, de végül lett egy kétoldali tüdőgyulladása, és azt már nem bírta" - mondta testvéréről Körtvélyessy Zsolt, majd hozzátette: "Azt mondták, elaludt, ami a legszebb halál. Nagyon sajnálom, hogy ott hunyta le örökre a szemét, de tudom, hogy már egy jobb helyen van, ahol nincsenek fájdalmai. Juditkámmal vigyáznak ránk ott fentről".

Lapozz, máris folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nehéz megmondani, hogy ki Magyarország legdögösebb nője, vagy éppen férfija. A felsorolásban feltűnt Ördög Nóra, és persze Szoboszlai Dominik neve is.
Lifestyle
Magyarország egyik felén őszies, míg a másik felén tavaszias-nyárias hőmérséklet fog uralkodni. Megmutatjuk azt is, milyen időjárásra kell számítani a hétvégén!
Sztárok
Sokáig nem lehetett tudni, milyen szándékai vannak Vilmos hercegnek fivérét illetően, információk szerint azonban a trónörökös mostanra végső elhatározásra jutott.