Lifestyle

A nyomozók megerősítették: Madeleine McCann már nincs életben

A világon egyedülálló összefogás indult a Portugáliában eltűnt brit kislány felkutatásáért, de 13 évvel azután, hogy nyoma veszett, a német hatóságok kiderítették, hogy már sosem fog visszatérni a családjához.

Nincs több remény

Szinte nincs olyan ember a földön, aki ne találkozott volna Madeleine McCann nevével és fotójával, hiszen az utóbbi 13 évben számtalan alkalommal tűnt fel a médiában az a bájos brit kislány, aki családi nyaralásán tűnt el nyomtalanul. Az akkor még alig négyéves gyerek 2007. május 3-án a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjában maradt őrizetlenül két testvérével amíg szüleik egy, az apartmantól 120 méternyire lévő étteremben vacsoráztak. Állítólag a gyerekekre félórás váltásban ránéztek, és az este 10 órakor esedékes ellenőrzéskor az édesanya rádöbbent, hogy nagyobbik lánya nincs a szálláson.

A körülmények hatására másnap megkezdődött a nyomozás, ami az egész világ bevonásával telt. Bár sokszor látni vélték az eltűnt gyermeket, csak az elmúlt hetek eseményei hoztak új fordulatot az ügyben. Ma már a német nyomozóhatóság biztos abban, hogy a kis Maddie már nem él - erről levélben tájékoztatták a szülőket.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy amikor a leginkább komolynak kellett volna lenned, mert valaki rossz hírt közölt veled vagy esetleg egy temetésen voltál, rád jött a röhögőgörcs? Ez bizony rettentő...
Lifestyle
Döbbenetesen gyönyörű a látvány, de rettenetesen veszélyes helyzetet jelez előre.
Fashion&Beauty
Képzeld el, ahogy a nyári napfény megcsillan a fémes körmeiden, miközben egy frissítő italt kortyolsz a tetőtéri bárpultnál. Vagy ahogy valamelyik tengerparton élvezed a pihenést, és mikor...