Egészség

Nyelvfertőtlenítés vírusok ellen - Íme két hatásos és gyors házi praktika

Nyelvünkön hemzsegnek a kórokozók, azonban ha néha lefertőtlenítjük, jelentősen csökkenthetjük a különböző betegségek kialakulásának kockázatát. Íme két rendkívül hatásos hagyományos tisztító módszer!

Előzd meg a betegségeket

Nyelvünkön számtalan baktérium megtapadhat a nap folyamán, amelyek igazán jól érzik magukat a nedves, meleg környezetben. Ezek a kórokozók azonban nemcsak a szánkban tudnak különböző problémákat okozni, hanem képesek megfertőzni az emésztőrendszerünket, légutunkat, ráadásul a kellemetlen szájszaggal és gyulladásokkal kéz a kézben járnak. Egy alapos fogmosás, vagy öblögetés nem biztos, hogy nagy segítséget jelent abban, hogy megszabaduljunk a baktériumoktól, ám vannak olyan házi praktikák, amik hozzájárulhatnak a szánkban található kéretlen mikróbák távozásához. Lapozz!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Egészség
Sztárok
Kamilla híresen rossz viszonyt ápol Harry-vel, és ez a nem elhanyagolható jelentőségű körülmény is szerepet játszott abban, hogy ismét meghiúsult Károly király és a sussexi herceg találkozója.
Lifestyle
A Belli di Mamma ráadásul nem is először részesül e különleges megtiszteltetésben.
Fashion&Beauty
Ha nem tudsz dönteni a vagány shag és az elegáns bob között, van egy jó hírünk: a cowgirl stílus ezt a kettőt egyesíti és talán pont neked való.