Lifestyle

Másnaposan pattant ki a fejéből: 6,5 milliárdot keresett ötletével egy diáklány

Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.

Részeges milliárdos

A legjobb sztorik sosem úgy kezdődnek, hogy "egyszer, amikor salátát ettem" - tartja a mondás. Hogy ez mennyire igaz, azt egy 27 éves svájci lány be is bizonyította, aki egy kiadós bulizás után döbbent rá, hogy forradalmi újítást fedezett fel. Sophie Trelles-Tvede ugyanis 6,5 milliárd forintnak megfelelő fontot keresett, pedig csoporttársai anno kinevették az üzlet indulásakor készült Instagram-posztjait. Úgy tűnik, hogy a másnaposság rendkívül jó hatással van a kreatív ötletekre, hiszen józanon talán sosem tűnt volna fel neki, mit alkotott a buli előtt.

Lapozz, mutatjuk!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.