Utazás

Sokkoló adatok: Ennyien halnak meg a Mount Everesten – Ez az oka

Hihetetlen számok láttak napvilágot.

A világ teteje

A tengerszint feletti 8848 méter magas Mount Everest a Föld legmagasabb pontja, ezért Nepálba a világ minden tájáról érkeznek emberek, hogy megmászására kísérletet tegyenek, ami természetesen egy igen veszélyes vállalkozás. Mi sem mutatja mindezt jobban, hogy az emberek rengeteg féle módon, félelmetesebbnél félelmetesebb okok miatt veszítik életüket az Everest csúcsai közt. Egy ilyen környezetben minden tényező megtalálható, ami az emberek számára halálos lehet: lavina, hegyibetegség, felszerelés meghibásodás vagy szimplán egy rossz mozdulat, egy esés. Többen úgy is mondják, hogy a hegynek nem kell semmit tennie, hogy megöljön valakit, elég, hogy egyszerűen létezik.

Lapozz, a következő oldalon eláruljuk az okot!

Oldalak

Utazás
Sztárok
Jövő héten Harry herceg Nagy-Britanniába látogat majd, ez ügyben pedig a minap fontos döntés született a Buckingham-palota falain belül.
Fashion&Beauty
Emily Blunt igazi A-listás hollywoodi sztárhoz illően jelent meg a minap legújabb filmjének Los Angeles-i premierjén, méghozzá egy olyan estélyiruhában, amihez foghatót rég nem láttunk már.
Fashion&Beauty
A hajtrendek évről-évre változnak, de egy stílus mindig örök marad: a bob frizura. Ha sokakhoz hasonlóan az elmúlt évben te is valamilyen bob hajvágást választottál, de most szeretnél kicsit...