Sztárok

Megszólalt Kobe Bryant özvegye: "Miért keljek fel reggelente?"

Szívszorító! Vanessa Bryant képtelen feldolgozni a történteket!

Szörnyű tragédia

Mint ahogyan azt már korábba is megírtuk, Kobe Bryant kétszeres olimpiai bajnok, amerikai profi kosárlabdázó január 26-án, egy helikopter balesetben életét vesztette. A jármű fedélzetén utazott többek között 13 éves kislánya, Gigi Bryant is, aki szintén nem élte túl a katasztrófát. A tragikus baleset Los Angeles közelében, Calabasas felett történt és állítólag a ködös időjárás miatt, a környező hegyoldalba csapódhatott a gép. A világklasszis sportoló csodálatos családdal büszkélkedhetett, ugyanis feleségével Vanessával, már több mint 21 éve alkottak egy párt, mesébe illő kapcsolatukból pedig négy gyönyörű kislányuk is született. Lapozz!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mostanában egyre több olyan videós tartalmommal találkozhatsz a TikTokon, mely szerint a kenyér sokkal egészségesebb, ha fogyasztás előtt mélyhűtőben tárolod.
Lifestyle
A különleges ereklye rekordösszegért kelt el egy közelmúltbéli aukción. Az órát annak idején a Titanic legvagyonosabb áldozata, John Jacob Astor brit üzletember viselte.
Lifestyle
Te vagy esetleg a párod gyakran horkol éjszakánként? Nos, van egy titkos csodafegyver, amit bevethettek a probléma megszüntetése érdekében, és a szakemberek szerint jól működik. Mindössze egy dologra...