Recept

Botrányos videóval tér vissza Paris Hilton: Így még sosem láthattad

Az örökösnő még most is tud meglepetést okozni.

Botrányos élet

Paris Hilton neve a kétezres évek elején robbant be köztudatba, mikor számos botrányos buli, drogokkal és alkohollal átitatott éjszakák után( vagy alatt) fotók , valamint egy szexvideó is készült az örökösnőről, melyek persze pillanatok alatt bejárták a világsajtót. Paris kisasszonynak számtalan megmagyarázhatatlan sztárallűrje, bajos pasiügyei és legendás barátnői (köztük Lindsay Lohan) voltak, ám az utóbbi években igazán visszafogta magát. 2006-ban ugyan még kiadott egy zenei albumot, ugyanis eltökélt célja volt, hogy nemcsak külsejével, de tehetségével is bizonyít a világnak, ám annyira nem jött be a zenei karrier. Próbálkozott még néhány filmben megcsillogtatni színészi tehetségét is, de Hollywoodban sem azt kapta, amiről álmodozott. Az utóbbi években úgy tűnt lenyugodott és visszavonult, ám most 2020-ban ledobta az atombombát és egy zseniálisan botrányos videóval tért vissza!


Lapozz tovább!

Fotó: 123rf

Oldalak

Recept
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.
Lifestyle
Az ágyunk szent hely. Egy hely, ahol alszunk, ahol kipihenhetjük a fárasztó hétköznapokat és ahol a hétvégék nagy részét henyéléssel tölthetjük. Nem szabadna olyan helynek lennie, ahol te és a párod...
Sztárok
Bár a színésznő idén októberben már a 89. életévét tölti majd be, ez egyáltalán nem látszik rajta elképesztő genetikájának köszönhetően.