Fashion&Beauty

Divatos frizurák 50 felett, amikkel évtizedeket letagadhatunk

Ezek most a legjobb fiatalító vágások.

Frizurák 50 felett

Az öregedés és az idő múlásának jelei elsősorban a bőrünkön jelennek meg - ezt mind jól tudjuk. Szerencsére azonban ezek ellen ma már hatékony szérumok, krémek és kezelések segítenek. De mi történik a hajunkkal, ahogy egyre idősödünk? Sajnos ahogy telnek az évek, a frizuránkon is változások lépnek érvényben. Először csupán az őszüléssel kell szembenéznünk, később viszont a hajszálak elvékonyodnak, megritkulnak. Ezért van az, hogy sok 50 feletti nő inkább levágatja a haját, hiszen így kevesebb macera és gond van vele. A rövid frizura azonban nem csak öregíteni, fiatalítani is tud, ha jó fazont választunk. A következő oldalon mutatjuk is az idei év legjobb fazonjait!

A frizurákért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.