Lifestyle

Ez a csillagjegy a legkegyetlenebb bűnöző - Nem ismer határokat

A jegy szülöttei közül kerülnek ki a legbrutálisabb gyilkosok és gonosztevők!

Kegyetlen brutalitás

Egyszerű véletlenről van szó, vagy talán valóban meg van írva a csillagokban, hogy valakiből bűnöző lesz? Születésünk napja tényleg ilyen mértékben képes befolyásolni a személyiségünket? A kriminológusok már régóta tudják, hogy sok gyilkos azonos személyiségi jellemzőkkel rendelkezik. David Jester angol író ebből kiindulva arra kereste a választ, hogy vajon melyik csillagjegyhez fűződik a legtöbb vérengzés, így számos kutatást végzett a témában. Döbbenetes eredményre jutott és megállapította, hogy van egy állatövi jegy, aki kegyetlen brutalitással végzett áldozataival, sőt közülük kerültek ki a "legtermékenyebb" sorozatgyilkosok is.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Természetesen előbb vagy utóbb mindenkiről kiderül, hogy mennyit keresett az előző évben, és Cristiano Ronaldo felért a csúcsra sportolóként.
Sztárok
Tegnap este a hazai sztárvilág krémje hivatalos volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatójára, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek.
Utazás
Hamarosan indul a szezon, és sokan döntenek úgy, hogy elutaznak majd külföldre a nyár folyamán. Azonban vannak dolgok, amikre erősen figyelnünk kell.