Lifestyle

Íme az idei lista: Ezekre a kifejezésekre kerestünk rá legtöbbször a Google-ben

Az önkormányzati választások, a Csernobil-sorozat és csirkemell receptek a legtrendibb kifejezések között.

74 ország legnépszerűbb témái

A Google a mai napon hozta nyilvánosságra a 2019-es keresési trendeket, amelyek egyedi betekintést engednek abba, mi érdekelte leginkább a világot és Magyarországot idén. A listák megmutatják, milyen témák és események ragadták meg az internetezők figyelmét. A top 10-es listák 74 ország legnépszerűbb témáit fedik le többek között a popkultúra, sport, zene, politika és hírek terén.

A Google immár 19 éve minden év végén nyilvánosságra hozza a keresőjében világszerte legfelkapottabb témák listáit. „Az év keresései” oldalon a magyar és globális listák mellett a felmérésben résztvevő valamennyi ország - Argentinától Zimbabweig - idei eredményei is elérhetők: utánanézhetünk egyes szavaknak és szűrhetünk évenként is, valamint az idei év kiemelt témáiról készült videót is megnézhetjük. A Google idén is a legfelkapottabb keresések adataira (azon keresések, amelyek 2019-ben hosszabb időn keresztül kiugró forgalmat eredményeztek a 2018-as keresésekhez képest) összpontosított, ami még színesebb és érdekesebb listákat eredményezett.

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.