Christmas

Így karácsonyozik ritkán látott gyermekeivel Holló Márta - Fotó

A Fókusz egykori sztárja megmutatta ritkán látott családját.

A hazai televíziózás egyik meghatározó arca

Holló Márta évtizedek óta meghatározó arca a hazai televíziózásnak. A 44 éves műsorvezető-riporter még a kilencvenes években végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskola televíziós műsorvezető-szerkesztő-rendező szakán, ahol olyan avatott mesterek keze alatt sajátíthatta el a szakma fortélyait, mint a legendás újságíró-riporter Vitray Tamás vagy éppen a Szomszédok nemrégiben elhunyt atyja, a televíziós rendező Horváth Ádám. Nem csoda, hogy akit ilyen tanárok oktatnak, az gyorsan sikereket ér el a szakmájában: Holló Márta már 1995-ben a Magyar Televízió munkatársa lett, majd a kereskedelmi televíziózás hazai felfuttatásában is oroszlánszerepet vállalt. 1997-ben ugyanis az RTL Klub kötelékében kezdett el dolgozni.

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Christmas
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle