Fashion&Beauty

Kínos divatbakik - Ezek a dolgokat mindenféleképpen kerüld el

Az apró hibák tönkretehetik egész kinézeted.

Összhang

Nehéz mindig stílusosan és divatosan öltözködni, de nem lehetetlen – ami tönkreteheti az végeredményt, az egyedül az összhang hiánya az egyes elemek között. Kockáshoz csíkosat például nem veszünk fel, ahogy szandálhoz sem zoknit – ezek olyan örökérvényű alapszabályok, amelyeket már régen megtanultunk, és csak néhány esetben van kivétel. Azonban ne felejtsük el azt sem, hogy a kiegészítőknek is passzolnia kell szettünkhöz, amit egy szuper cipővel, sminkkel és frizurával koronázhatunk meg, ezek összessége adja a tökéletes összképet. Lapozz a következő oldalra, ahol eláruljuk, mik azok a dolgok, amelyekre mindig érdemes odafigyelned, hogy sikkes maradj!

Lapozz a részletekért!

Fotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Sokan nem tudják, de a Föld nem teljesen gömbölyű, de nem is lapos, ahogyan azt az összeesküvés-elmélet hívei gondolják.
Sztárok
Katalin fontosnak tartott egy bizonyos módosítást 2011. április 29-én, amikor is összekötötte az életét Vilmossal - Diana 1981-ben ugyanígy tett, így a néhai hercegné menye anyósát követte.
Fashion&Beauty
Zendaya legújabb filmje, a Challengers április 25-én debütált a mozikban. A romantikus sportdráma nem is kaphatott volna jobb reklámot, mint most, hiszen a 27 éves színésznő a film plakátját öltötte...