Fashion&Beauty

Falatnyi fürdőruhában sétáltatott kutyát a párductestű modell - Fotók

Megelőlegezhetjük: trendteremtő ruhadarabról van szó!

Még csak 28 éves, de már lábai előtt hever a világ

Kimberley Garner még mindig csupán 28 esztendős, mégis már-már polihisztorként tartja számon a nemzetközi sajtó: a fiatal és ultradögös hölgy ruhatervezőként, televíziós személyiségként és színésznőként is számos kreditet szerzett már az elmúlt években. A brit szépség 2017-ben még a Sweetheart című hollywoodi akciófilmben is játszott, ráadásul a női főszerepet alakította, tehát már azt is elmondhatja magáról, hogy a tengerentúlon is letette a névjegyét. 2013-ban állt elő első saját fürdőruha-kollekciójával, és azóta is sikerrel tevékenykedik ezen a területen. A legmenőbb, legtrendibb és legszexibb darabokat pedig rendre ő maga prezentálja hibátlan testén. Most sincs ez másképp.

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.
Fashion&Beauty
A rövidnadrágok idén nyáron újra a divat fókuszába kerültek, számtalan stílusban és hosszúságban. Legyen szó mikro rövidnadrágokról vagy bermuda stílusú darabokról, a választék olyan széles, hogy...