Gondoltad volna? Ezek a hírességek vérfertőző viszonyt folytattak

Talán nem is sejtetted, milyen szálak fűzik egymáshoz ezeket a párokat.

Botrányos kapcsolatok

Viszonyt kezdeni, vagy netán házasságot kötni egy testvérrel, vagy unokatestvérrel, de még egy távolabbi rokonnal is totális őrültségnek hangzik, nem igaz? Bár a legtöbben ezt helytelennek érezzük, ám a hírességek közül is akadnak néhányan, akik családon belül keresték a szerelmet, és ezzel óriási botrányt kavartak. A rengeteg elítélés ellenére azonban akadtak olyan kapcsolatok, melyek egész hosszú ideig tartottak, és nem feltétlenül a rokoni szál volt az oka annak, hogy végül mégis véget értek.

Lapozz a következő oldalra a vérfertőző kapcsolatokért!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Jövő héten Harry herceg Nagy-Britanniába látogat majd, ez ügyben pedig a minap fontos döntés született a Buckingham-palota falain belül.
Fashion&Beauty
Emily Blunt igazi A-listás hollywoodi sztárhoz illően jelent meg a minap legújabb filmjének Los Angeles-i premierjén, méghozzá egy olyan estélyiruhában, amihez foghatót rég nem láttunk már.
Fashion&Beauty
A hajtrendek évről-évre változnak, de egy stílus mindig örök marad: a bob frizura. Ha sokakhoz hasonlóan az elmúlt évben te is valamilyen bob hajvágást választottál, de most szeretnél kicsit...