A legpikánsabb fotó, ami valaha Katalinról készült! Vilmos herceg belepirulna

Ez nem semmi.

Régi románc

Nagyjából az egész világ ismeri Katalin és Vilmos szerelmi sztoriját, az egyetemen kialakult románcot, ami egyszeri megszakítással a mai napig erős és töretlen. A királyi család történetírója, Katie Nicholl könyve szerint azonban nem a felsőoktatásban találkoztak először, a kis Kate Middleton már gyerekként kiszúrta jövőbeli hercegét. A hercegné és választottja is csupán kilenc éves volt, amikor megpillantották egymást egy iskolai jégkorong meccsen. A szerző azt írja, "Kate nem volt nagyon fiúzós típus, de egy bizonyos kis úriemberen megakadt a szeme".

Természetesen az igazi kapcsolatra felnőttként került sor, mégpedig egy divatbemutató alkalmával a Szent András Egyetemen. Katalin egy - mostani önmagához képest - nagyon merész szettben vonult végig a kifutón, nem meglepő, hogy ez alkalommal Vilmos szeme akadt meg rajta. Mutatjuk a képeket a következő oldalon.

Lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Egy híres művésznő úgy döntött, hogy a mesterséges intelligenciával (MI) köti össze az életét. Igazából láthatja is, mert hologram formájában lesz vele.
Sztárok
Aki leskelődni akar, az ismét megteheti, mivel elstartolt a Való Világ legújabb évada az RTL-en. Annyi biztos, hogy bizarr szituációkból most sem lesz hiány.
Lifestyle
Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a magyarok egyre tudatosabban vásárolnak a boltokban. Nem is nagyon akarunk sokat élelmiszerre költeni.