Rég megbánta! Ez volt Jennifer Aniston legutolsó szava Angelina Jolie-hoz

Tizenöt éve eltitkolt szavak.

Fájdalmas emlékek

Nem túl kellemes találkozást idézett fel a közelmúltban Jennifer Aniston a Vanity Fair magazinnak. A színésznő tizenöt évvel ezelőtti emlékeiben keresgélt, abból az időszakból, mikor Brad Pittel még egy párt alkottak. Jennifer akkoriban a Jóbarátok befejező epizódjait forgatta, és még sejtelme sem volt arról, hogy kedvese épp akkoriban melegedett össze Angelina Jolie-val, a Mr. és Mrs. Smith forgatásán, még 2004-ben.

Utolsó szavak

Jennifer Aniston még ma is kristálytisztán emlékszik arra a pillanatra, mikor először és utoljára beszélgetett Angelina Jolie-val. A váratlan találkozó egy parkolóban zajlott, amiben annak idején a Jóbarátok egyik jelenetét is forgatták. Jen ekkor még semmit sem sejtett arról, milyen románc is van kibontakozóan férje és Jolie között. " Emlékszem félreálltam és bemutatkoztam Angelinának, majd elkezdtem mentegetőzni. Annyit mondtam, hogy Brad mostanában nagyon kimerült a munka miatt, remélem azért megtaláljátok a közös hangot a Mr. and Mrs. Smith forgatásai alatt" - idézte fel szavait Jennifer Aniston, aki ma már igencsak bánja, hogy lényegében sok boldogságot kívánt a szerelmeseknek.

Keresik a boldogságot

A Barngelina páros 2004-ben melegedett össze a filmforgatáson, tíz évvel később összeházasodtak, ám idén áprilisban végérvényesen kimondták a válást. Brad azóta állítólag Margot Robbie karjai közt keresi a boldogságot, Angelina minden idejét gyermekeinek szenteli, Jennifer pedig legutóbb edzőjével, Leyon Azubuike randizgatott.

Senki nem számított arra, amit a színésznő meglépni készül.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!