Fashion&Beauty

Bukás, vagy felemelkedés? Ez történt a Chanel házzal Lagerfeld halála után

Kiderült, hogy áll a cég anyagi helyzete.

Váratlan veszteség

Idén, 2019 februárjában egy pótolhatatlan, utánozhatatlan alakját veszítette el a divatvilág Karl Lagerfeld személyében. Noha voltak a divattervező rosszullétére utaló jelek, mégis mindenkit sokkolt a hír, hogy 86. életévében, váratlanul elhunyt a szakma egyik legkiemelkedőbb alakja. A Chanel divatház kreatív igazgatója még utolsó éveiben is a maximumot nyújtotta, s mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a cég árbevételei, melyet az 1910-es alapítás óta idén először mutattak meg a nyilvánosságnak, valamint üzleti fejlődéséről, vásárlóiról is beszámolt a nagyvilágnak. Mindemellett arról is szó esett, hogyan alakul a Chanel helyzete a neves divattervező halála óta. Vajon bukás szélén áll a világhírű luxusmárka, vagy nem esett csorba a népszerűségén? A következő oldalon eláruljuk!

Lapozz, a következő oldalon folytatjuk!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A német származású török színésznő is tiszteletét tette a cannes-i filmfesztiválon: a kétgyermekes édesanya úgy ragyogott az eseményen, mint az igazi világsztárok.
Lifestyle
Az amerikai modell és színésznő, Brooke Shields a nyolcvanas években volt igazán a csúcson, de a Netflix ismét visszatette őt a térképre. Most az ő főszereplésével készült alkotás tarol.
Sztárok
Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik,...