Sztárok

Mindenki rosszul mondta ki Rihanna nevét, így ejtik valójában - Videó

Az énekesnő maga árulta el, hogyan kellene őt megszólítani valójában.

Micsoda baki!

Még a legnagyobb rajongókat is sokkolta a hír, hogy egészen eddig mindenki rosszul ejtette ki a kilencszeres Grammy-díjas barbadosi énekesnő, Rihanna nevét. A meglepő hír a divatmárkáját népszerűsítő sztár párizsi bemutatóján debütált, amikor egy rövid videóval jelentkezett be a helyszínről a brit Vogue közösségi oldalán. A felvételen elhangzik a helyes kiejtése a Rihanna névnek, amit az előadó saját maga mondott ki.

Az angol nyelvterületeken a Rihannában szereplő első „a”-t megnyújtják, pedig szerinte egyszerűen úgy kellene kiejteni a nevét, hogy: Riána.

Nem jól ejtik

Bár az énekesnő évekkel ezelőtt egyszer már elmagyarázta egy interjúban, hogy pontosan hogyan is kell helyesen kimondani a nevét, mégis megmaradt a rossz beidegződés az embereknek. A kommentelők jelentős része mégis meglepetten fogadta a hírt, de olyanok is voltak, akik beismerték, tudják, hogy rosszul használják kedvencük nevét, de mivel a társaságukban mindenki így ismeri a popsztárt, nem akartak különcnek tűnni.

A magyar közönség ugyan eddig még nem véleményezte a dolgot, de abban biztosak lehetünk, hogy a lavinaként végigvonuló hír mindenkihez eljutott. Azok pedig, akik csak RiRiként hivatkoznak a sztárra, most igazán örülhetnek, mert nem vétettek hibát.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A sírás egy természetes biológiai folyamat, amely segít kifejezni és feldolgozni az érzelmeket. De gondoltál már arra, vajon milyen hatással lehetnek a könnycseppek bőrödre nézve?
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...