Lifestyle

Ünnepek utáni tisztító diéta - Ezt fogyaszd, ha túlzásokba estél

Könnyű, finom és kalóriaszegény.

Húsvét után

Az ünnepek után általában rosszul érezzük magunkat abból a szempontból, hogy utólag gondoljuk át, mennyi mindent ettünk, és melyiket kellett volna inkább kihagyni. Tele van a hasunk, puffadunk és sokszor bűntudatunk van, hogy 3-4 nap alatt felszaladt ránk némi felesleg, mert nem tudtunk ellenállni a lakoma csábításának. Van azonban egy könnyű finomság, amit biztosan te is ismersz, de lehet, hogy még nem használtad tisztító diétaként. Különböző receptek alapján pedig házilag is el tudod készíteni, így tényleg olyan ízű lesz, ami számodra a legmegfelelőbb.

Lapozz tovább a részletekért!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Sokan nem tudják, de a Föld nem teljesen gömbölyű, de nem is lapos, ahogyan azt az összeesküvés-elmélet hívei gondolják.
Sztárok
Katalin fontosnak tartott egy bizonyos módosítást 2011. április 29-én, amikor is összekötötte az életét Vilmossal - Diana 1981-ben ugyanígy tett, így a néhai hercegné menye anyósát követte.
Fashion&Beauty
Zendaya legújabb filmje, a Challengers április 25-én debütált a mozikban. A romantikus sportdráma nem is kaphatott volna jobb reklámot, mint most, hiszen a 27 éves színésznő a film plakátját öltötte...