Egészség

Ezekkel az ételekkel csökkentheted a koleszterinszinted

Gyógyszerek mellé is remek kiegészítés

A magas koleszterin

Riogattak már az orvosok azzal, hogy magas a koleszterinszinted? Valószínűleg nem vagy vele egyedül, a probléma világszerte rengeteg embert érint. Fő kiváltó oka a nem megfelelő táplálkozás, de a genetikának is lehet köze hozzá. A magas koleszterinszint már egy egyszerű vérvétellel kiszűrhető, a legfontosabb pedig a korai felismerés: ezzel megelőzhető a szív- és érrendszeri betegségek kialakulása a jövőben.

A túlzott húsfogyasztás, a zsíros, nehéz fogások és a gyakori alkoholizálás is hozzájárulhat a koleszterinszint megnövekedéséhez, bizonyos ételek azonban csökkenthetik azt. Ha te is ilyen problémával küzdesz, fogyassz minél többet a következő oldalon mutatott ételekből!

Lapozz!

Oldalak

Egészség
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle