Sztárok

Schobert Norbi: "Csinosak legyünk, ne vékonyak"

A FitBalance-on csíptük el a diétagurut.

FitBalance 2018

November 25-én - vasárnap - zajlott az őszi Eisberg-FitBalance Aréna a budapesti Papp László Sportarénában. Magyarország közkedvelt fitnesz, wellness, illetve életmód expóját már 28. alkalommal rendezték meg, a nagyszabású sportesemény pedig ezúttal is fantasztikus programokkal és kiállítókkal várta az érdeklődőket. Húsz színpadon közel kétszáz oktató volt jelen, a nap folyamán pedig olyan nagy nevek tartottak edzést, mint például Rubint Réka vagy Rubint Rella, akik fergeteges és kőkemény edzésükkel felrobbantották a helyszínt.

A rendezvényen azonban nem csupán a két fantasztikus fitneszgurut láthatta a közönség, hiszen sokak meglepetésére a tavasszal visszavonult Schobert Norbi is feltűnt a színpadon, és elképesztő tréningjével ugyancsak szétzúzta a házat. Mielőtt azonban megmozgatta a résztvevőket, a különleges alkalomból elcsíptük egy rövid interjúra. Norbi többek között beszélt arról, hogy érzi magát és mennyiben változott az életmódja, amióta a sport már nem része annyira aktívan a mindennapjainak. Emellett azt is elárulta nekünk, szerinte mi adja az élet értelmét.

Lapozz az interjúért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle