Fashion&Beauty

Mi a horoszkópod? Erre az eljegyzési gyűrűre vágysz a csillagjegyed szerint

A nyilas kiborul, ha nem ezt a különleges aranyat kapja.

A megfelelő gyűrű

Az eljegyzés mindig egy nagyon izgalmas dolog, a pasiknak pedig nem csak amiatt kell aggódniuk, hogy igent mondjunk. El kell találniuk a megfelelő gyűrűméretet, sőt, az ízlésünket is. Most itt egy kis segítség, ugyanis összegyűjtöttük melyik csillagjegy alatt született nőt, milyen gyűrűvel lehet elkápráztatni.

Kos

Ez a csillagjegy valami nagyon különleges, egyedi gyűrűre vágyik. Olyanra, amilyen rajta kívül senki másnak nincs a világon. Emellett természetesen legyen masszív, hatalmas kővel díszítve.

A tökéletes gyűrű:

Bika

Ez a jegy beéri a klasszikus, egyszerű gyűrűt szereti. Ő tisztában van vele, hogy a divat mindig változik, így nincsenek akkora elvárásai.

A tökéletes gyűrű:

Még több csillagjegyért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Nokia 3210-es igazi kultikus telefon volt anno. Ha nem is volt ott a zsebedben, biztosan akadt egy ismerősöd, akinek igen.
Utazás
A Föld tele van gyönyörű városokkal, falvakkal, völgyekkel, várakkal, vizekkel és sziklákkal, - de vajon melyik ország mondhatja magáról, hogy a legcsodálatosabb a világon?
Lifestyle
Változóan nyilatkoznak az új érettségi rendszerről a diákok. Akadnak olyanok, akik könnyűnek ítélték a kihívást, míg mások alaposan megszenvedtek vele.