Utazás

Nincs több szenvedés! Otthont teremtenek a cirkuszi elefántoknak

A legtöbb állattal kegyetlenül bánnak.

Gyönyörű hely

Egy csodálatos, dél-franciaországi helyet szemeltek ki annak az állatotthonnak, ahova a nyugdíjazott cirkuszi elefántokat várják. A Limousinban található, 70 hektáros menhelyre az első lakók hamarosan be is költözhetnek. Az Elephant Haven ugyanis már idén nyáron megnyitja az első istállóját, amelynek belső szerkezetére 150 000 eurót, vagyis több mint 48 millió forintnyi összeget fordítanak. Itt azonban a munka nem áll meg, hiszen azt tervezik, 2020-ra további öt elefántnak teremtenek meg minden alapot a boldog nyugdíjas élethez. A nagyszerű kezdeményezés egy olyan 50 ezer fős állatbarát csoport lobbijának köszönhető, amely során a dán kormány is bejelentette: nem engedi, hogy vadállatokat dolgoztassanak a cirkuszokban.

Fotó: Instagram.com/ixprim_

Lapozz és tudd meg, hány elefántot tartanak még fogságban!

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Alaposan megváltozott a hatalmas ingatlan, ahol a Reszkessetek, betörők című alkotást felvették. A tulajdonos persze igyekezett nem teljesen átalakítani az ikonikus helyszíneket.
Sztárok
Azahriah lázban égett a Puskás Aréna, mivel a fiatal előadó háromszor is színpadra állt. Annyi biztos, hogy az előadó nem spórolt az energiáival.
Lifestyle
A lassú számítógép olyan, mintha hosszú perceket venne el az életünkből, mire betöltenek a programok, vagy az operációs rendszer. Erre persze az egyik rossz szokásunk is rátehet egy lapáttal.