Lifestyle

Almási Kitti válaszol: Hogyan gyengítjük magunkat?

Dr. Almási Kitti témája ezúttal az önismeret és az önelfogadás.

Dr. Almási Kitti, klinikai pszichológus

Videóimban az olvasói levelek, kérdések közül a leggyakrabban felmerülő problémákra fogok válaszolni. A célom az, hogy egy pillanatra elgondolkodtassam az embereket arról, hogy mindig, minden helyzetet megváltoztathatunk azáltal, ha új szempontból értelmezzük, ha másként tekintünk rá. Ennek a szemléletmódnak az elajátítása más életterületeken is nagy előny lehet.

Az olvasói történeteket, kérdéseket az [email protected] emailcímre várjuk!

Hogyan gyengítjük magunkat?

"Az egyik legnagyobb gond az, ha a saját problémánkat kivetítjük a külvilágra" - mondja az elismert klinikai szakpszichológus, aki videójában ezúttal az önelfogadás és az önszeretet témáját járja körül. A szakértő kifejti, hogyan érdemes kezelni a kritikát, és hogy mit kezdjük a konfliktushelyzetekkel.

Dr. Almási Kitti vlogbejegyzésében egy nagyon aktuális kérdést jár körül.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.